Aktuálně

Pravidelně vás informujeme o aktivitách ARI a dění ve veřejné infrastruktuře nejen v ČR.

O asociaci

ARI je think-tank pro veřejnou infrastrukturu ČR. Sjednocuje a prosazuje dobrou mezinárodní praxi.

Výhody členství

Pontex

Co vás zajímá

Firma Pontex, spol. s r.o. byla založena v roce 1991. Sídlo společnosti je v Praze, pobočky jsou v Českých Budějovicích, v Plzni a v Liberci.  V roce 2021 ve firmě pracuje přes 100 zaměstnanců.

Hlavním předmětem činnosti je projektování dopravních staveb, zejména mostů a inženýrských konstrukcí, dále projektování silničních staveb včetně telematiky. Pontex si udržuje stabilní pozici mezi nejlepšími v oboru projektování mostů a lávek všech typů a technologií výstavby (mosty vysouvané, segmentové, letmo betonované, zavěšené a obloukové) nejen v České republice, ale i v Evropské Unii. Pontex nabízí kompletní zpracování projektů a konzultační služby (studie proveditelnosti, projekty pro stavební povolení a zadávací dokumentace pro investory, realizační projekty pro stavební firmy, projekty oprav a zesilování mostů, technický dozor a monitoring staveb, běžné i hlavní prohlídky a komplexní diagnostika stavebních konstrukcí, zatěžovací zkoušky, správní činnosti pomocí Bridge Management Systemu).

Hlavní důraz je vždy kladen na vysokou technickou úroveň, zajištění kvality, osobní zodpovědnost vyškolených pracovníků a na dlouhodobé dobré vztahy s klienty. Zahraniční zkušenosti a reference zahrnují Německo, Rakousko, Velkou Británii, Nizozemsko, Slovensko, Polsko, Střední východ, Malajsii, Tchaj-wan, Ázerbajdžán, Ukrajinu a Rusko.

Pro daná kritéria nemáme žádné výsledky.

Pro daná kritéria nemáme žádné výsledky.